Хасково

Три ще са подвижните секции в Минерални бани, СИК 79 ще е за хората с увреждания в Хасково

Три ще са подвижните секции в община Минерални бани за изборите на 2 април, реши РИК – Хасково.

Предложението до комисията е от кмета на общината. Постъпили са 139 заявления за гласуване с подвижна секция.

ПСИК ще са от 7 члена. Една ще е за селата Минерални бани, Сусам, Татарево, Брястово, Спахиево, Сираково, Колец и Сърница. Подвижна секция ще има за Винево, Ангел Войвода и Боян Ботево, както и за село Караманци.

РИК реши още хората с увреждания на опорно-двигателния апарат и зрението в Хасково да гласуват в СИК 79 в Клуба на инвалидите с физически увреждания на булевард „България“ №164. Там има специална рампа за достъп до помещението и пред входа са обособени паркоместа за хора с увреждания.

Община Хасково е осигурила специализирано транспортно средство в изборния ден за избирателите с увредено зрение или със затруднения в придвижването до СИК 79 или до избрана от тях секция. Заявки за този транспорт се правят на телефон: 038 66 24 24 от 7 до 19 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button