Избори 2011

Стефан Димитров: С Катя Панева ще продължим развитието на Димитровград – ВИДЕО

Видео интервю със Стефан Димитров и Катя ПаневаМоята роля през следващите четири години като общински съветник ще бъде да продължа да помагам за развитието на община Димитровград, заяви в интервю досегашният градоначалник Стефан Димитров. Много важна ще бъде ролята на сегашния екип в общината, защото те ще продължат да работят с Катя Панева – кандидатът на коалиция „Да за Димитровград“ с №23 в бюлетината, допълни Димитров.

Моята роля през следващите четири години като общински съветник ще бъде да продължа да помагам за развитието на община Димитровград, заяви в интервю досегашният градоначалник Стефан Димитров. Много важна ще бъде ролята на сегашния екип в общината, защото те ще продължат да работят с Катя Панева – кандидатът на коалиция „Да за Димитровград“ с №23 в бюлетината, допълни Димитров.

Вижте интервюто с двамата кандидати във видеото:



Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button