Регион

Конфискуваха дрехи и обувки менте и цигари без бандерол

Маратонки менте, илюстрацияБлизо 500 кутии цигари без бандерол при проверка на три автомобила на паркинг „Генералово“ са конфискували служители на Областната дирекция на МВР вчера.

Служители на Икономическа полиция са проверили „Фиат“. Във возилото, управлявано от 36-годишен свиленградчанин, полицаите открили 200 кутии цигари без бандерол. В друг автомобил „Фиат“, шофиран от 35-годишен жител на старозагорското село Копринка служителите на Областната дирекция на МВР са намерили 150 кутии контрабандни цигари. Останалото количество е иззето от „Рено Меган“, чийто собственик е 36-годишен симеоновградчанин.

Вчера униформените са проверили магазин на обществения пазар в Свиленград. В обекта, собственост на 32-годишна жена от града, те открили и иззели 50 чифта маратонки с лого на известни марки.

Още 34 спортни комплекта лого на известна търговка марка са конфискували служители на Магистрална полиция от лек автомобил Фолксваген, управляван от 53-годишен пловдивчанин. Проверката е извършена на паркинг „Върбица“. Там е проверен и „Форд“, управляван от 56-годишен мъж от Пазарджик. Във возилото са открити 12 спортни комплекта, носещи логото на известна търговска марка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button