Хасково

Залата не побра членовете на СИК за обучение, правят ново

Обучението на членовете на СИКГоляма част от членовете на секционните избирателни комисии в Хасково останаха извън залата по време на обучението им днес. Причината бе, че зала „Недялка Симеонова“ в Бизнесцентъра се оказа тясна за всички дошли.

1 263 са членовете на секционни избирателни комисии в община Хасково. За разлика от предишни години, този път бе обявена само една дата за обучението им. Решихме, че на всички трябва да се обясни едно и също, а и практиката показва, че никога не присъстват всички, обясни пред Haskovo.info председателят на Общинската избирателна комисия Веселина Тенчева.

Заради големия брой правостоящи и останалите извън залата ОИК ще проведе второ обучение, успокои Тенчева. То ще бъде във вторник от 17:30 часа отново в Бизнесцентъра. Всеки, който има нужда от обяснения за правилата на провеждане на вота, може да се консултира с нас по всяко време, допълни председателят на ОИК.

 Обучението на членовете на СИК  Обучението на членовете на СИК

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.10.2011 19:27 19:27

Защо ли първата и третата снимки са като две капки вода а???

Haskovo.info
Haskovo.info
15.10.2011 19:36 19:36

Вече не са 🙂

читателка
читателка
15.10.2011 22:11 22:11

Залата не можа да побере и половината от хората, пълна неорганизация и подигравка! Защо не разделиха хората поне на две и разбира се, че пак на всички щяха да кажат едно и също? Каква беше тази лудница! Пълен провал! Във вторник няма пак да си губимт времето…!

Вълчев
Вълчев
17.10.2011 9:36 9:36

До екипа.Защо ли когато се зададат неудобни въпроси,свързани например с името на медията-като например ИНФО или ИМФО коментарите изчезват?Господа не се срамувайте /грешки сме хора правим/ смятам да бъда правилно разбран и въпросът ми да намери одговор.А ако поправите грешката си , то тогава ще трябва да ми купите костюм-като коректор на същото икато кум.Благодаря.

Back to top button