Хасково

Квартал „Бадема“ остана без ток повече от час

Електричество, илюстрацияПовече от час един от най-големите хасковски квартали – „Бадема“ остана без електрическо захранване, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Токът спрял малко преди 20 часа.

„Празнуваме рожден ден на свещи. Добре поне, че настроението ни е добро“, шегува се жена от 29 блок. Семейство от друга част на квартала обяви, че след като няма светлина и топлина, единственото, което им остава е да си легнат.

Haskovo.info потърси информация от електроразпределителното дружество EVN. От там съобщиха, че аварията е в участък от кабел средно напрежение, но все още нямат информация от какво е предизвикана. От компанията увериха, че мястото е локализирано и се работи по отстраняването на проблема и по ограничаването на обхвата на засегнатите хора.

Електроподаването бе възстановено около 21:15 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ланка
ланка
16.10.2011 11:35 11:35

В неделя сутрента пак нямаше ток.То или ще е тока или водата

Хасковлия
Хасковлия
17.10.2011 12:38 12:38

С това спиране и пускане на тока,токовите удари всички електроуреди ще отидат в боклука.Поне монополиста EVN да излезе с някакво обяснение или изявление.После като си поискаме да ни зплатят изгорелите по тяхна вина ел.уреди,ще си измият ръцете като Пилат Понтийски.И нека служителките им в офиса да бъдат малко по-приветливи,а не да те гледат като престъпник,понеже си позволяваш да им задаваш въпроси.

Back to top button