Избори 2011

Станишев: ГЕРБ режат лентички, а ние искаме да направим България по-добро място за хората

Станишев даде рамо на БСП ХасковоПредседателят на висшия съвет на БСП Сергей Станишев се срещна с хасковлии снощи. В залата на театъра присъстваха и кандидатът за кмет на Хасково и кандидатите за общински съветници с №33.

Дойдох в Хасково, за да чуя проблемите на хората и да подкрепя нашите кандидати, заяви Станишев в началото.

За мен каузата на тези избори е в Хасково БСП да възстанови доверието в себе си и на следващите парламентарни избори да бъде първа политическа сила. Важно е подкрепите нашите кандидати за президент и вицепрезидент Калфин и Данаилов и кандидатите ни в местните избори, защото ние можем да бъдем коректив на властта и единствено БСП може да донесе така исканата от хората промяна, както на национално, така и на местно ниво.

Станишев даде рамо на БСП ХасковоАз познавам Иван Станчев от доста време и мога да ви уверя, че е почтен човек. Много усилия положиха както Иван така и ръководството да стабилизират и укрепят организацията и резултатът е налице. Радвам се, че виждам една обновена и подмладена листа, всеки един от хората в нея е се е доказал в работата си. Има лекари, юристи, учители, хора на културата и спорта, инженери, икономисти и това, което е най-важно на фона на непрекъснатото минаване от партия в партия – тези хора отстояват своите позиции, вярват в политиката на БСП и ще работят за нейната реализация в Хасково, каза Сергей Станишев.

Тези избори са наистина важни, защото е крайно време да започне промяна. В последната година виждам хората в цялата страна все по-отчаяни. Заради управлението на ГЕРБ в чужбина вече ни се смеят. Не можем да вържем двата края, три години доходите не са индексирани, а цените само за една година са се увеличили с 22%, коментира Станишев.

Станишев даде рамо на БСП ХасковоАко погледнем общините в България ще видим, че там, където управляват ГЕРБ – като Сливен и Видин например, парите от Европа са спрени, а дълговете са огромни. За разлика от тях в общините, където кметовете са от БСП, има много реализирани проекти и социални услуги, посочи лидерът на социалистите и заяви, че иска и Хасково да бъде социална община.

В тази кампания ГЕРБ режат лентички на килограм и лъжат, че Европа ще ни даде много пари. В БСП сме доказали, че можем, затова ни подкрепете. Нашите кандидати за кмет, кметове на кметства и съветници участват в тези избори, за да направят Хасково по-добро място за хората. Вие сте тези, които можете да помогнете, призова Станишев, а залата му отвърна със скандиране „Победа!“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button