Регион

Намериха стотици ментета край Неделния пазар и 50 кг. пилешко месо в кола

Близо 500 ментета са иззети тази сутрин в Димитровград, съобщават от полицията.

При специализирана операция полицаите са проверили две жени на 28 и 64 г. от Нова Загора в гориста местност зад павилиони на Неделния пазар в града. В тях са открити 494 текстилни изделия на различни търговски марки, които са без разрешение на правопритежателя.

Вчера на ГКПП „Капитан Андреево“ икономическите полицаи и митнически служители са извършили проверка на лек автомобил Фолксваген. В него са пътували мъж на 36 г. и жена на 35 г. от Свиленград. В колата са намерени 2 000 цигари без бандерол и 50 кг. пилешко месо, иззето с протокол от служители на БАБХ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митничари
Митничари
18.03.2023 21:45 21:45

Добър ден сега ли се сетихте на пазара освен ментата друго не се продава една мостра другото се крие в микробуса ако не продават марки на пазара ще умрът от глад далите тези каляски лапат трябва пачки по стотачки тарикатите правна напуснаха пазара останаха гладни мишки но закасняха пазара умира

Боби
Боби
20.03.2023 0:03 0:03
Отговор до  Митничари

Че то в България оригинал носи ли някой всички сме фалшиви

Back to top button