Регион

Пиян шофьор се удари в камион, после в мантинелата и накрая в друг камион

КАТИстински екшън се е разиграл на главния път за Турция в района на Любимец вчера. Пиян 48-годишен шофьор от димитровградското село Добрич е катастрофирал. Инцидентът е станал около 1:30 часа, съобщават от Областната дирекция на МВР. 

Мъжът е шофирал лек автомобил Опел Астра. Поради движение с несъобразена скорост е загубил контрол над колата, минал е в насрещното платно и се е ударил в предната лява гума на товарен автомобил Мерцедес

След сблъсъка пияният водач е продължил движението си и се е ударил в дясно по посока на движението в мантинелата, завъртял се е, минал е в ляво в насрещното платно и се е ударил в товарен автомобил ДАФ с ремарке. 

Пострадал при катастрофата е само виновният водач. Той е с леки охлузни рани по главата и след преглед е освободен. Добричлията е тестван от полицаите с дрегер, който отчел 1,22 промила алкохол в кръвта. Задържан е до 24 часа по образуваното досъдебно производство. 

По същото време в харманлийското управление е заведено бързо производство срещу пиян шофьор. В ареста с полицейска мярка задържане е 33-годишен жител на село Славяново, заловен от автопатрула да управлява колата си с 3,31 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button