Регион

„Красива България“ отново финансира ремонта на училището в Радиево

Управителният съвет на Проект „Красива България“ одобри за финансиране Община Димитровград. Средствата са предназначени за втория етап на основния ремонт на ОУ „Христо Смирненски“ в село Радиево.

Проект „Красива България“ е част от програмата на Министерство на труда и социалната политика за обновяване и подобряване на обществената среда в населените места и на социалната инфраструктура, както и за стимулиране на заетостта в страната. На последното заседание на Управителния съвет са класирани общо 47 проектни предложения.

Както Haskovo.info писа, ремонтът на училището в Радиево предвижда полагане на съвременни подови настилки, нови тавани, интериорни врати, подмяна на електрическата инсталация, пожароизвестителна система, система за видеонаблюдение, подмяна на вътрешната водопроводна и канализационна система, доставка и монтаж на климатична система.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button