Спорт

8 медала за „Виолена“ от националния турнир в Боровец

ВиоленаС 8 медала се завърнаха състезателите на КА “ Виолена“ от ХІV  Национален турнир за юноши и девойки, който се проведе пред уикенда в Боровец.

Златни медали спечелиха „групата“ при 12-14 години Габриела Мирчева, Мария Калайджиева, Биляна Караджова, Тихомир Баротев, Ангел Казаков и Димана Николова, „смесената двойка“ при 9-11 год. Деметра Лачева и Дейвид Касъмов и индивидуалното изпълнение на Дейвид Касъмов.

Сребро за хасковския клуб завоюваха смесената двойка при 12-14 год. Димана Николова и Тихомир Баротев и индивидуалните изпълнения на Тихомир Братоев при 12-14 години и Деметра Лачева  при 9-11 години.

ВиоленаНа третото стъпало на почетната стълбичка се качиха смесената двойка при 12-14 год. – Биляна Караджова и Ангел Казаков и индивидуалното изпълнение на Ангел Казаков в същата възрастова група.

От КА „Виолена“ припомнят, че на състезанието в Боровец са се представили с две демонстрации на 6-годишните Десислава Димова и Деница Колева, които изиграли задължителните съчетания за 7-8год. със завидно умение и лекота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button