Хасково

Семинар обучава работодатели в Хасково

БТПП логоДвудневен семинар за работодатели, организиран от Българската търговско-промишлена палата, започна днес в конферентната зала на хотел „Родопи“.

Темата е „Организация и администриране на бизнеса, фирмена култура и ефективна работна среда, механизми за взаимодействие между работодатели и заети лица“.  Ефективната организация е основа за успешен бизнес, посочи лекторът Мария Динкова-Петрова.

Според проучване на Института за пазарна икономика 90 процента от стопанските организации у нас са разработили своя обща фирмена политика, като отчитат, че най-важният капитал са хората с тяхната компетентност, ангажираност и умения за рабата в екип.

Утре семинарът продължава с лекция на Добрина Проданова за правните механизми за защита на интересите на работниците и служителите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button