Хасково

70 нови работни места, търсят програмисти на 4 700 лв. заплата

70 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама общи работници, трима готвачи, помощник-готвач, шестима сервитьори, мияч на съдове, стругар, автомонтьор, фрезист, работник за озеленяването, четирима продавачи, техник на електрически системи, аниматор, машинен оператор, логопед, образователен медиатор.

В Димитровград имат нужда от четирима разработчици на софтуер, които да програмират на различни езици на заплата от 4 700 лв., сервитьор, помощник в кухня, 10 работници в производството на изделия от кожа, двама оперативни счетоводители, касиер в магазин на 1 250 лв., двама бетонджии, петима монтажници на кабелни инсталации, кредитен специалист в банка, учител по английски език.

В Свиленград местата са за четирима работници в кухня, двама сервитьори, общ работник, двама работници в озеленяването, двама служители на бензиностанция, кредитен администратор, двама социални работници. В Харманли се търси общ работник, а в Любимец – продавач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.03.2023 11:06 11:06

Искам да съм негър в щата Алабама… или програмист в Димитровград. :)

ЙОРДАН
ЙОРДАН
19.03.2023 14:46 14:46

Програмист в Димитровград от трудовата борса ? Вземете се в ръце !

Геша
Геша
19.03.2023 16:37 16:37

За четиримата заплатата е общо 4700 лв

Back to top button