Спорт

Полуфинал за Моника на световното по карате

Моника ХристоваХасковлийката Моника Христова записа най-доброто представяне на български състезател на „ката“ на провелото се в Малайзия 7-мо Световно първенство по карате.

Възпитаничката на клуб „Торнадо“ достигна до полуфиналите в дисциплината, където нейна съперничка бе италианката Донофрио.

„Моника се представи изключително добре в конкуренцията на 27 състезатели в нейната категория и остана само на косъм от финалите, като даде сериозна заявка за медали от следващите европейски и световни първенства“, коментира генералният секретар на Българска национална федерация Карате Георги Ривов. 

В световното първенство до 21 години в малайзийския град Малака участваха още двама хасковски национали – Руси Тенев от „Торнадо“ и Силвия Вангелова от „АидаНет Вадо рю“.

В престижната надпревара премериха сили над 1200 състезатели от 80 страни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
венко
венко
22.10.2011 10:15 10:15

браво на детето, така трябва да се представят децата и да бъдат ок*ражавани!!!

Back to top button