Хасково

Журналисти от 3 държави гледат Александровската гробница

Музеят на тракийското изкуство в Александрово10 представители на авторитетни печатни и онлайн медии от Испания, Австрия и Германия ще посетят Музея на тракийското изкуство с копие на добилата международна известност Александровска гробница.

Журналистите са у нас до 21 октомври по покана на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, което организира специално за гостите тематичен тур „По пътя на траките“. 

Посещението е част от кампанията за популяризиране на потенциала на България за развитие на културния и познавателния туризъм. Специфичната тема е избрана, за да повиши информираността на чуждестранните туристи за историята и тракийското наследство на страната ни – един от елементите, с които тя може успешно да конкурира популярни туристически маршрути.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button