Хасково

Осем с почетни грамоти в деня на българския лекар в Хасково

Лекарите с почетни грамоти на първия редПочетни грамоти получиха днес осем лекари, отдали голяма част от кариерата си на хасковската многопрофилна болница. Инициативата на ръководството е по повод празника на Св. Иван Рилски, който се празнува и като Ден на българските лекари.

Признанията бяха връчени на проф. д-р Петкан Проданов, доц. д-р Любен Атанасов, д-р Кирил Кокаличев, д-р Анастас Попов, д-р Ангел Калоянов, д-р Димитър Деков, д-р Бойдьо Белчев и д-р Катя Стаменова, която не присъстваше на церемонията.

След тържественото връчване почетените лекари благодариха и разказаха накратко за години, прекарани в хасковското болница. Повечето бяха силно развълнувани от оказаната им за първи път чест. Проф. Проданов обясни, че последният му спомен от болницата е бил много неприятел, защото след десетилетия работа тук е бил пенсиониран преждевременно.

 Проф. Петкан Проданов  Доц. Любен Атанасов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button