Избори 2011

Обещано: Ако Керанов стане кмет снимките на „7 часа разлика“ се местят в Хасково

ГергьовденАко кандидатът на „Гергьовден“ Кирил Керанов стане кмет снимките на новия български сериал „7 часа разлика“ ще се преместят в Хасково. Това обеща лидерът на политическата партия Любен Дилов, който гостува снощи в областния град за първото в страната представяне на книгата „7 часа разлика“. Обещанието бе прието радушно.

За разлика от Любен Дилов, за когото нещата в нашумелия български сериал се случват със 7 часа разлика, за кандидатите за общински съветници на „Гергьовден“ в Хасково нещата в обществото ни се случват с „12 часа разлика“. Това е така, тъй като всичко в живота ни се отмерва с интервал от половин денонощие, обясни бизнесменът и втори в листата на движението Цвети Лалов, който бе и домакин на събитието.

Гергьовден

Цвети Лалов

Общото между актьорите в сериала и лицата на партията в Хасково е това, че играчите са млади, а муцуните – нови. Едните са предизвикателство за зрителите, а другите – за избирателите. И едните, и другите са част от един амбициозен проект, който на 23 октомври може да бъде подкрепен от избирателите. И както самите гергьовденци казват – „Ако има значение за кого гласувате…, изберете №32 в интегралната бюлетина“.

Представителите на „Гергьорвен“ имат амбицията да са единствените, които с високо вдигната глава представят отчет за това, което са направили през изминалите 4 години. Кандидатът за кмет Кирил Керанов отчете всички обещания, които е изпълнил през последния мандат, когато бе заместник – кмет на община Хасково.

Гергьовден

Кирил Керанов

Той с гордост изтъкна факта, че е допринесъл за реконструкцията на канализацията на ул. „Ал.Стамболийски“ и отводняване на ОУ „Иван Рилски“ с осигуряване на средства от бюджета на общината на стойност 30 000 лв., съдействал е за осигуряване на финанси за изграждане на физкултурен салон в ОУ „Христо Смирненски“ от бюджета на общината на стойност 230 000 лв., участвал е в изготвянето и спечелването на проект по европейска програма за „Управление на водите и защита от наводнения в с. Тракиец“ на стойност 581 531,75 евро.

Като заместник-кмет Керанов е помогнал и за осигуряването на 150 000 евро за религиозен туризъм и 120 000 евро за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Негова заслуга са още куп промени в общината, сред които и увеличаването с 300% на включените в плана за снегопочистване улици.

Гласувайки с бюлетина № 32 залагате на промяната в традицията, заявиха категорично гергьовденци.

Гергьовден

Представянето на книгата бе първото в страната

Гергьовден

Специален гост на вечерта бе Алекс Раева

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.10.2011 11:33 11:33

СМЕШНИЦИ!

Back to top button