Регион

Продължават прегледите със специалист от Майчин дом в Димитровград

На 8 април в гинекологичния кабинет в Медицински център „Шанс“ в Димитровград ще се проведат скринингови прегледи със специалист от най-голямата АГ университетска болница в страната „Майчин дом“, съобщават от общината.

До лятото на тази година това ще бъдат последните прегледи. Консултациите ще се извършват с предварително записване на телефон: 0897079757, като пациентите могат да ползват направления.

Прегледите ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, наскоро защитил дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен „Доктор“ с научна тема: „Клинико-епидемиологично проучване върху карцинома на ендометриума“. Д-р Гешев е специалист по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ „Майчин дом“. Той е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

Консултациите се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button