Избори 2011

И в края на кампанията продължава да расте подкрепата на Катя Панева

Мария Капон и Катя ПаневаНови три формации подкрепиха кандидатурата за кмет на Димитровград на Катя Панева в последната седмица от предизборната кампания. Това са Тракийското дружество, Българската комунистическа партия и НДСВ.

Преди това споразумения за подкрепа подписаха и ЕНП, коалиция „Обединени за Димитровград“ (БНД и МВРО-НИЕ), „Екогласност“ и „Зелените“.
Катя Панева е кандидат на коалиция „Да за Димитровград“, в която влизат ССД, ДСБ, СДС, „Обединени земеделци“, „Обединена социалдемокрация“, Движение „Гергьовден“, БЗНС и „Общество за нова България“.

Обединението на дясното пространство в Димитровград по време на кампанията бе посочено от всички национални политически лидери като пример за цялата страна, от който всички трябва да се поучат.

НДСВ застанаха зад Катя ПаневаКатя Панева е един добър мениджър и човек и ние вярваме, че тя е човекът, който би продължил успешната политика на Общината, заяви Евгени Пенев от НДСВ. Според него бъдещите местни управници трябва да се фокусират върху масовото кандидатстване по европейски програми, както бе и досега, привличане на нови инвестиции за разкриване на работни места, осигуряване на свободен достъп до интернет и подобряване облика и пътната инфраструктура на кварталите и селата. Нещо, което Катя Панева определено може да направи.

Подкрепата си Катя Панева за пореден път демонстрира и кандидатът за президент на ЕНП Мария Капон, която снощи бе в Димитровград за финала на предизборната кампания.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button