Избори 2011

БСП ще работи за развитието на Хасково и за младите хора

БСПБСП и коалиция закри официално предизборната си кампания. С концерт в  препълнената зала на читалище „Заря“ членове и симпатизанти си пожелаха успех с бюлетина №33 на местните избори за кмет на общината Иван Станчев и №8 за президент Ивайло Калфин и вицепрезидент Стефан Данаилов.

„Мина месец от началото на предизборната кампания, но за нас социалистите тя започна много по-рано. Обиколихме общината, представихме приоритетите и почувствахме болката на хората“, каза кандидатът за кмет на Хасково Иван Станчев. Той увери избирателите, че зад него и екипа му стои стабилна партийна организация, която му дава смелостта да се изправи пред избирателите и да поиска тяхното доверие.

БСПИван Станчев бе категоричен, че листата с общински съветници на БСП и коалиция е балансирана, а в нея има много млади хора. Сред тях са частният предприемач Стоян Иванов, който ще работи за това младите хора да имат повече перспективи за развитие в Хасково, за привличане на инвестиции в общината, за да може да се развива местната икономика.

Икономистът Нина Стойчева обяви, че ще направи всичко възможно Хасково да има младежки общински съвет. Учителката Севим Молла бе категорична, че ролята на местната власт в сферата на образованието трябва да се повиши и всички деца да имат равен достъп до образование.

БСПСтудентът Янис Ксантопулос ще работи за това спорта в общината да се развива. Той се обяви в подкрепа на идеята всички общински спортни бази да се ползват безплатно.

„Ще работя за това ние младите да останем в Хасково, да работим, да получаваме добри заплати за своя труд, за да можем да отглеждаме децата си в Хасково“, заяви мениджърът от листата с общински съветници на БСП и коалиция Божидар Драганов.

Успех на бюлетина №33 пожела и Нешка Робева, която с трупата си Нешънъл арт представи в Хасково спектакъла „Купонът“.

 БСП  БСП

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button