Хасково

30 нови свободни работни места в Хасковска област

30 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят мениджър продажби на информационни и комуникационни технологии, трима работници в производството на млечни продукти на 1 100 лв. заплата, двама дограмаджии, продавач, инженер за поддръжка на електрообзавеждане в предприятие, включително на машини и уреди, машинен оператор на металообработващи машини, ръководител за здравословни и безопасни условия на труд, началник в производството.

В Свиленград имат нужда от трима продавачи, мияч на съдове, а в Димитровград от двама специалисти за идентифицииране на неактивни хора и провеждане на срещи с тях на 780 лв., мияч на превозни средства.

В Ивайловград местата са за шестима работници в кариера, в Харманли – за машинен оператор на пералня, продавач и готвач, в Минерални бани се трърсят двама бармани, а в Любимец отчетник в счетоводството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button