Хасково

Бюлетината за общински съветници в Хасково отпечатана грешно

Гласуване, илюстрацияГаф в бюлетината за избор на общински съветници в Хасково са направили от Общинската избирателна комисия.

Неправилно са отпечатани имената на кандидатите за общински съветници на ПП „Обединена Социалдемокрация“. Вместо първия, втория и третия кандидат, в бюлетината са отпечатани имената на първия, петия и шестия.

Гафът е налице, но тъй като бюлетините вече са отпечатани, няма вариант той да бъде поправен, призна пред Haskovo.info председателят на ОИК Веселина Тенчева. Тя обясни, че недоглеждането най-вероятно е станало при пренасянето на данните. Имената са били вписани грешно в решението на ОИК още през септември, но досега никой не е разбрал за проблема.

Вече сме направили поправка в решението си и то ще бъде залепено до образците на бюлетините в СИК-овете, обясни Тенчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
нона
нона
21.10.2011 20:56 20:56

И сега какво? Как да гласуваме?

sitizen
sitizen
22.10.2011 10:03 10:03

както обикновено – на магия 🙂

Отивамееее
Отивамееее
22.10.2011 15:28 15:28

Отиваме на витоша ура ура ура не е далеч от софия ела и ти

Back to top button