Регион

Объркани бюлетини поставят под въпрос изборите в Ивайловградско

ИвайловградДве грешки в бюлетините поставят под въпрос изборите в Ивайловградско. Първата е, че е пропуснато името на единия от кандидатите за кмет на село Гугутка, а втората – в бюлетината за общински съветници, където една от партиите е вписана под грешен номер, съобщи за Haskovo.info председателят на Общинската избирателна комисия в Ивайловград Йордан Араджиев.

Вина за допуснатите грешки има хасковската печатница. „Извиниха ни се, обясниха, че гафът е станал при набиране на текста„, уточни Араджиев. Все пак той е получил уверение от ръководството на печатницата, че до 22 часа тази вечер ще бъдат отпечатани нови бюлетини.

„Надяваме се да успеем да ги раздадем навреме на секционните избирателни комисии. В противен случай изборния ден в Ивайловград ще започне със закъснение„, уточни Йордан Араджиев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button