Регион

Иззеха артикули с близо 100 грама марихуана от търговски обекти

Артикули с марихуана са иззети вчера при съвместна проверка на полицаи, служители на РЗИ и Комисията за защита на потребителите в Димитровград, съобщават от областната дирекция на МВР.

Проверени са два търговски обекта на булевард „Димитър Благоев“, стопанисвани от фирмата на 45-годишна жена. 51 фабрично запечатани артикула с общо 93 грама марихуана били изложени за продажба.

Предстои изготвяне на физико-химична експертиза на веществата по заведената полицейска преписка. Служителите от РЗИ и КЗП са констатирали липсващи здравни книжки на работещи в единия обект, както и липса на цени на част от артикулите, изложени за продажба, за което предстои съставяне на актове.

В паркирана кола в Харманли пък са открити 380 безакцизни цигари. На 19-годишен младеж е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Me6il
Me6il
30.03.2023 3:58 3:58

Мишката полицая се бори с конкуренцията. Продава най-гадните жумове…

Back to top button