Хасково

Блъснаха дете в Хасково, шофьор пострада при удар край Сираково

Две пътни произшествия с ранени са станали вчера в Хасковска област, съобщават от полицията.

Вечерта е получен сигнал за пострадало дете в Хасково. Полицаите са установили, че в 18:20 часа на кръстовището между булевард „България“ и улица „Горски пътник“ 62-годишен шофьор с Опел е ударил внезапно изскочило на платното 9-годишно дете.

Водачът отвел момчето до дома му, но не уведомил полицаите. Пострадалото дете е прегледано в болницата и е освободено за домашно лечение, без опасност за живота. Шофьорът на автомобила е установен, пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

Сутринта в 7:50 часа край село Сираково в община Минерални бани 44-годишен кърджалиец е управлявал лек автомобил Фолксваген. На десен завой частично е навлязъл в насрещната лента и е ударил Мерцедес с 19-годишен водач от село Сърница. Пострадал е младежът, който е прегледан и е освободен за домашно лечение.

В региона са задържани четирима дрогирани шофьори, един пиян и водач с отнета книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стамать
Стамать
31.03.2023 17:17 17:17

Ам тоо мангалин от Кърджали ,дето настигна с Мерцедес кола на димитровградския път , удари я отзад, изхвърли колата в бетонна ограда , уби момчето на 23 години , осакати млади хора…..
Този примат от Кърджали ,не е позволил проба за алкохол и наркотици.
Този …в ада да гние !

Back to top button