Хасково

27 нови свободни работни места в Хасковска област

27 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят сценичен работник, експедитор на стоки и товари, трима продавачи, автомонтьори на 1 500 лв. заплата, ръководител на охраната на предприятие, охранител, шофьор на товарен автомобил за превоз на товари в Европейския съюз и Русия, двама водачи на селскостопански машини, двама служители за контакт с некоректни абонати с цел доброволно погасяване на забавени задължения.

В Свиленград имат нужда от двама оператори за въвеждане на данни, общ работник, продавач, организатор на спедиторски дейности.

В Харманли има места за двама образователни медиатори, експерт в банка, двама сътрудници в социалните дейности. В Димитровград се търсят двама електромонтьори на заплати от 1 800 до 2 200 лв., а в Минерални бани – двама спасители на басейн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button