Избори 2011

Катя Панева: Ще работя за всички хора в Димитровград – ВИДЕО

Да за ДимитровградКатя Панева ще бъде кметът, който ще работи за всички хора в Димитровград. Това заявиха днес бъдещите общински съветници от Коалиция „Да за Димитровград“ и ЕНП. Техният брой в бъдещият местен парламент е 13 и всички застанаха твърдо зад Катя Панева.

Катя Панева ще бъде кметът, който ще работи за всички хора в Димитровград. Това заявиха днес бъдещите общински съветници от Коалиция „Да за Димитровград“ и ЕНП. Техният брой в бъдещият местен парламент е 13 и всички застанаха твърдо зад Катя Панева. В тези избори Катя Панева получи покрепа от десетки партии и формации. Тя е кандидат, който не следва тесни партийни интереси, а е насочена към всички хора в Димитровград. Сериозната подкрепа е за хората на Димитровград, а Катя Панева е човекът, който ще работи за тях, категорични са бъдещите общински съветници. Те призоваха хората да не се отказват от правото си да изберат своя управник за следващите 4 години въпреки проблемите около вота. Катя Панева е с №23 в бюлетината за избор на кмет на Димитровград.



Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button