Хасково

Спящи членове на секции сутринта в зала „Дружба“

Тази сутрин около 9 часа продължаваше приемането и обработването на бюлетините и изборните книжа в зала „Дружба“, където се помещава РИК.

Haskovo.info припомня, че снощи първите секции пристигнаха минути след края на изборния ден. Секционните избирателни комисии в региона са 477.

Остават още десетина комисии. Председателят на РИК – Хасково Добромир Якимов коментира пред Haskovo.info, че тези избори са били изключително сложни и е имало много сбъркани протоколи.

ИзбориВъпреки указанието на ЦИК членовете на СИК са се затруднили много от факта, че машини масово пускаха смачкани или празни бележки. Той благодари на своите колеги, които са успели бързо да отстранят грешките.

Сутринта имаше спящи хора по седалките в залата. В „Дружба“ беше и екип от чуждестранни наблюдатели на изборите. Очаква се протоколите да бъдат обработени в ранния следобед.

Подвижните секции първи предадоха бюлетините в РИК – Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пенчо
пенчо
03.04.2023 9:28 9:28

Ето какво постигна „хартиената коалиция“. Гласувайте отново за тях – стабилност и непоклатимост !

Тополовград
Тополовград
03.04.2023 11:30 11:30

Мудни бавни и умишлено затрудняващи хората СИК, бяха тия от РИК Хасково .Пререждания.Възмутително е.И тук имаше свои.

Back to top button