Спорт

Купи, медали и торта за „Юнак“ от държавното по спортна гимнастика

Състезателките на хасковския клуб по спортна гимнастика „Юнак“ спечелиха много медали, купи и торта от държавното лично отборно първенство Зона юг в Пловдив.

Отборът при децата се класира трети от 14 тима. Индивидуалните участнички бяха 81, като Екатерина Нейчева се класира трета, а Моника Караколева е четвърта.

При момичетата младша възраст хасковският отбор се класира на първо място от 4 тима. Ивайла Павлова е на четвърто място в индивидуалната надпревара, Ивон Андонова е пета, Магдалена Михова е шеста, а Пресияна Колева е осма.

ЮнакМомичетата старша възраст са трети отборно, а Нехир Юсуф е шеста индивидуално.

Девойките младша възраст са вицешампионки отборно. Сечил Сунай е трета индивидуално, Персиана Генева е шеста, а Калина Николова е осма.

Треньори на талантливите състезателки са Невена Тонева, Димитринка Алексиева и Недялко Илиев. Тонева благодари на колегата си Илиев за помощта при подготовката, на родителите и децата за положения труд и постигнатите резултати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фен
Фен
03.04.2023 18:23 18:23

БРАВО НА ДЕЧИЦАТА!!!ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА НА ХАСКОВО…ОГРОМНО БРАВООО…

Светла Кьорова
Светла Кьорова
03.04.2023 19:59 19:59

Детето се казва Магдалена Михова !

Back to top button