Избори 2011

Панайотов: Ще има работа за строителните фирми в града, не само за определени

Иван ПанайотовЗдраве и благоденствие за Хасково и жителите на града пожела днес кандидатът за кмет Иван Панайотов. Той дойде тази сутрин в църквата „Св. Димитър“, придружен от представители на ГЕРБ предприемачи.

„Помолих се за здравето на всички именници, на моето семейство и използвам възможността да честитя празника на всички именници, на техните семейства“, каза Иван Панайотов.

Днес е професионален празник на строителите. Нека бъдат здрави, да имат много работа. Надявам се, че през следващите години ще има достатъчно работа за всички строители, а не само за определени фирми, че в Хасково ще влязат много пари по големи европейски проекти и местните фирми ще се чувстват добре и уютно в града ни.

Така е в Бургас, Габрово и Добрич. Сигурен съм, че това ще се случи и в Хасково. Така строителните фирми ще имат работа, а градът, кварталите и селата в общината ще изглеждат по европейски.

Иван Панайотов Иван Панайотов

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button