Спорт

Теодор и Мая спечелиха държавен турнир в Хасково

Теодор Николчовски и Мая Мичева (ТК „Виа Тенис Стар“, София) спечелиха първото място на Държавен турнир за смесени отбори за момчета и момичета до 12 г. в Хасково, съобщават от федерацията по тенис.

В състезанието участваха 17 отбора. Всеки тим беше съставен от едно момче и едно момиче, които са картотекирани в един и същи клуб.

Всяка отборна среща се състоя от мач на сингъл между момичетата, между момчетата, мач на смесени двойки (играе се само при равенство 1:1 след двата мача поединично). Един клуб можеше да участва с неограничен брой отбори в турнира.

Във финалната среща Теодор и Мая се наложиха с 2:1 победи над съотборниците си Стелиян Даракев и Илина Илиева. Заради лошото време финалната среща се игра в зала.

На трето място се класираха Никола Павлов и Рая Петкова (ТК „Про спорт“, София) и Виктор Георгиев и Мелани Стоичкова (ТК „Виа Тенис Стар“).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button