Избори 2011

Георги Иванов: Не искам официална подкрепа от партии, аз разчитам на хората

Георги ИвановНе искам официална подкрепа от други кандидати и партии за балотажа в неделя, защото аз разчитам на хората на Хасково, които могат да видят какво е направено за града и общината през миналите 12 години. Това заяви днес кандидатът за четвърти кметски мандат Георги Иванов.

Иванов определи изборите като много тежки и цинични и благодари на хората, които са висели по опашките, за да успеят да гласуват в неделя. С подкрепата си хасковлии показаха, че се върши нещо, което други отричат, заяви Иванов.

Въпреки държавната машина, която тормозеше хората и големите манипулации, които не позволиха на част от хората да гласуват, аз имам 40% подкрепа и съм доволен, каза Георги Иванов. По повод коментарите, че 60% от хората не са го подкрепили, той заяви, че ако така трябва да се анализират цифрите, то опонентът му има 80% негативен вот.
Тази неделя ще се направи всичко възможно да се осуетят изборите. Вече се започна с назначаването на временен кмет днес, допълни Иванов. Той определи отвеждането в полицията на негови застъпници като опит за провокации на ексцесии.

Георги Иванов коментира и проблема с доставката на бюлетини в няколко секции, за които бе подаден сигнал в прокуратурата. Всички бюлетини са били доставени според реда на постъпване на исканията, но по-интересно е защо са свършили бюлетините при положение, че във всяка секция се доставят в повече от броя на гласоподавателите. Това е така, защото са давани по няколко бюлетини, които после са се оказали недействителни, каза кандидатът за четвърти мандат.

Той посочи, че Хасково е единственият областен град, където има вот срещу ГЕРБ. Защо след изборите коментарите бяха от Иван Петров, а не от кандидата за кмет, попита Иванов и посочи, че това е така, защото ако Иван Панайотов спечели изборите Петров ще е този, който ще управлява града. Ще се командва партийно. За разлика от управляващите Георги Иванов посочи, че е успял без партийна подкрепа и държавната машина зад гърба си да вкара в общинския съвет 13 съветници, което определи като сериозен успех.

Георги Иванов коментира още, че повечето гласове за него в секциите, където традиционно ДПС печелят, показват отрицателен вот за партията на Доган. Трябва да отчетем, че през последните месеци ДПС бяха плътно зад ГЕРБ и Златко Марчев в общинския съвет, а хората вероятно са преценили кой какво е направил, заяви Иванов.

Още за манипулациите на вота – гледайте тази вечер в 20 часа в предаването „Хасково LIVE“ на Телевизия Рекординг, където Георги Иванов ще бъде гост.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button