Спорт

Григор: Доволен съм, че завърших в Топ 100

Григор ДимитровДоволен съм, че тази година завърших в топ 100. Това бе една от целите ми и съм щастлив, че я осъществих“ – така хасковлията Григор Димитров обобщи успехите си в тениса през тази година.

Той направи открита тренировка с децата от варненския клуб „Черно море Елит“, чийто състезател е. 20-годишният талант раздаде автографи и подаръци на десетките малчугани, които се снимаха с него.

„Бях близо до Топ 50, но през другата година целите ще са много по-високи и с всяка година нивото на игра трябва да се повишава. В момента ранглистата не е от кой знае какво значение, но все пак съм доволен, че ще завърша сезона в Топ 100, което за мен е успех. Все още има много работа и поради тази причина Стокхолм бе последният ми турнир. Сега ще имам време да си почина, да събера сили и да видим какви грешки сме направили“, коментира най-добрият ни тенисист, който в момента е 72-ри в света.

Според Григор като цяло 2011-та е била успешна за него, въпреки че не е успял за изпълни целта си – влизане в Топ 50. Хасковският талант призна, че има големи очаквания за предстоящото първенство за „Хопман Къп“, където ще представя България заедно с Цветана Пиронкова.

„Много съм щастлив, че ще бъдем на този турнир, винаги съм искал да участвам в  него. За мен ще е чест да играя с Цвети. Мисля, че имаме много големи шансове да направим нещо по-голямо, но най-важното е да сме живи и здрави“, каза първата ни ракета при мъжете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button