Хасково

Служебното правителство назначи нов областен управител на Хасково

Красимир Ангелов е назначен за областен управител на Хасково с решение на служебното правителство от днес, съобщават от правителствената пресслужба.

Това се случва, след като на 22 март беше освободен досегашният областен управител Минко Ангелов. Официално беше съобщено, че той преминава на работа в Министерството на икономиката. Временно функциите изпълняваше заместник – областният управител Мартин Узунов.

Новоназначеният Красимир Ангелов има придобито висше образование от УНСС по специалност „Икономика и управление“, съобщават от правителствената пресслужба и допълват, че той има дългогодишен опит в областта на строителния надзор и управлението на проекти.

МС освободи Минко Ангелов от поста областен управител, отива в министерство

Красимир Ангелов пое областната администрация, очаква се нов заместник

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ддд
Ддд
05.04.2023 19:37 19:37

Успех му желаем. Като за начало да смени директорката на МГ-то. Никога дисциплината не е била по-лоша! Не може да се справи от години и полиция ходи там, срам и безочие.

Back to top button