Избори 2011

И социалистите искат Катя Панева за кмет на Димитровград

Катя Панева увеличава подкрепата сиБСП Димитровград застава зад кандидата за кмет Катя Панева от коалиция „Да за Димитровград“. Взехме историческо решение – така председателят на червените Димитър Петров определи подкрепата за десния кандидат.

БСП има много допирни точки с коалиция „Да за Димитровград“, посочиха избраните вече за общински съветници. Те посочиха, че ще работят заедно за благоустрояването на града и общината, за развитието на пазара, който трябва да се запази, в полза на образованието, здравеопазването и социалните дейности.

Катя Панева увеличава подкрепата сиРадваме се, че достигнахме до всички хора в Димитровград и ще работим за развитието на общината, каза Катя Панева. Тя посочи, че подкрепата от толкова много страни я задължава да работи още повече и за пореден път посочи, че ще направи всичко, което е нужно за спокойствието и добрия живот на всички хора в общината.
В местния парламент трябва да има обединение в полза на хората, а не политическо оцветяване – около тази теза се обединиха избраните вече общински съветници от Коалиция „Да за Димитровград“, ЕНП и БСП, които са 19 на брой.

Щастлив съм от обединението в Димитровград, коментира и досегашният градоначалник Стефан Димитров. Така според него най-добре ще могат да се продължат започнатите вече проекти в ползва на хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button