Спорт

5 медала за „Виолена“ от международното в Унгария

КА ВиоленаС пет медала се завърнаха състезателите от КА „Виолена“ от междунаростото състезание в Унгария, което е квалификация за Европейското първенство през ноември в Румъния. В надпреварата участваха над 200 състезатели от 15 държави, сред които  Франция , Румъния, Русия, Унгария, Гърция, Чехия, Украйна, Словакия, Испания, България.

Най – ценната победа е на Тихомир Баротев при 12 – 14 год. –  златен медал. С изключително атрактивното си съчетание и отлично изпълнение той събра овациите на публиката като получи и поздравления от треньори и съдии, съобщават от КА „Виолена“. 

Ангел Казаков завоюва трето място. С бронз се завърнаха и смесената двойка Ангел Казаков и Биляна Караджова и „групата“ при 12 – 14 год

Тихомир Баротев и Димана Николова в смесена двойка спечелиха сребърен медал, като само пет стотни не им достигнаха за златото. 

При 9 – 11 год. тройката на Деметра Лачева, Яна Колева и Стела Чанкова влезе на финал с  3-ти резултат , но грешка при изпълнение на труден елемент ги остави без  медал. 

С международния турнир в Унгария  приключва състезателната 2011 година за КА „Виолена“. След едноседмична почивка започва подготовката за 2012 год. и за Световното първенство,  което ще се проведе през месец май в София.

КА Виолена КА Виолена

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button