Спорт

Димитровград подчини „Атлетик“, изразителни победи в областната група

Футболистите на Димитровград постигнаха домакинска победа срещу „Атлетик“ (Куклен) с 2:0 от първенството на Трета лига.

Преди почивката се разписа Васил Димитров, а през второто полувреме точен беше Филип Сантов. Димитровградчани са 13-ти с 33 т.

В неделя от 17 часа „Саяна Хасково“ приема Карнобат. Досегашният водач Несебър днес допусна домакинска загуба от „Загорец“ (Нова Загора) с 2:3 и беше изпреварен от „Гигант“ (Съединение), който победи „Верея“ (Стара Загора) с 6:1. „Черноморец“ (Бургас) пък падна вкъщи от „Розова долина“ (Казанлък) с 0:2.

В областната група Свиленград победи като гост „Герганин извор“ (Бисер) с 6:1, вторият отбор на „Саяна“ се наложи в село Горски извор над „Сакарски спортист“ (Тополовград) с 5:1 а футболистите на „Хасково 1922“ вкараха 5 безответни гола на „Раковски“ (Ивайловград).

В неделя от 17 часа ОФК „Хасково“ приема втория тим на „Арда“ (Кърджали), „Свиленград 1921“ домакинства на „Любимец 2018“, а „Любимец 2000“ играе с „Марица“ (Симеоновград).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button