Хасково

Емил Георгиев иска касиране на изборите за общински съветници

Емил ГеоргиевПК „Екогласност“ депозира жалба с искане за касиране на резултатите от изборите за общински съветници в Хасково. В нея председателят Емил Георгиев посочва, че са допуснати съществени нарушения на изборния кодекс.

Сред мотивите за оспорване на резултатите от вота са невъзможността на много хора да гласуват. Посочват се селата Въгларово, Гарваново, Родопи, Козлец и Брягово и секция 37 в Хасково, където липсвали бюлетини и много от хората се отказали да чакат. Другият пример е със село Динево, където повече от 100 души не успяха да дадат вота си, тъй като изборният процес бе прекратен за часове заради грешно отпечатани бюлетини. От „Екогласност“ посочват и откритите вчера 50 бюлетини във Войводово.

Според Емил Георгиев в тези избори не е имало морал и по всичко си личало, че е имало купуване и на гласове, и на секции. На пресконференция днес той зададе куп риторични въпроси, сред които кой е дал на кандидатката Кина Койнарска бюлетината, за да види, че има грешка в отпечатването й и къде са били органите на реда. Според него за първи път на тези избори ромите тръгнали към секциите вкупом, за да гласуват. Георгиев заяви, че те са готови да продадат и децата си, за да имат какво да ядат и пият.

Емил Георгиев, който за първи път от 16 години няма да бъде общински съветник, посочи, че резултатът на партията му се дължи на манипулации и на собствени грешки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bb
bb
27.10.2011 14:52 14:52

Eмил Георгиев за първи път от 16 години няма да бъде общински съветник.

pitton_12
pitton_12
27.10.2011 15:09 15:09

По-важното е да осъзнаем, че у нас ни управляват хора, които си купуват мястото с нашите пари! Хора не се продавайте! Бъдете безкомпромисни към подобна практика! Видяхте,че полицията нищо не може да направи, защото законът е така направен, че трудно може да се докаже. Полицията беше на изборите само за парлама и за да се похарчат още пари. Ние трябва да бъдем тези, които да спрем подобна пракитка. Проблемът на давещия се е в собствените му ръце!!!!!!!!!!!!!!
Дано и други да подкрепят Емил Георгиев, защото това, за което той говори е сама малка част от родната ни изборна картинка! Жалки сме,че допескаме така да бъдем манипулирани!

баба яга
баба яга
27.10.2011 15:20 15:20

мда, за сметка на маргинали като стефчо атанасов и др. подобни

ХАСКОВЛИЯ
ХАСКОВЛИЯ
27.10.2011 16:41 16:41

НЕ МОЖЕ ВЛАХ ДА МИСЛИ ЗА ХАСКОВО.16 ГОДИНИ БЕШЕ ИСТИНСКА МИЖИТУРКА. НАВСЯКЪДЕ СЕ ВРЕШЕ ЗА СОБСТВЕНИ ОБЛАГИ. ЗА ХАСКОВО И ХОРАТА ОТ ГРАДЪТ БЕШЕ ПАРАЗИТ.МНОГО ПРАВЕЛНО ГО ОТСВИРИХА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ОТ ХАСКОВСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ.БЪДЕЩИЯТ КМЕТ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ ОТ ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ КАТО ДЯВУЛ ОТ ТАМЯН.ТОЙ ВЕЧНИЯ СОЛ Т……К НА ПЪРВИТЕ. ДА! НО НЕ! ВЕЧЕ Е ИЗВЪН БОРДА.БРАВО СЪГРАЖДАНИ ВИЕ СТЕ НАЙ ДОБРОТО СИТО ЗА ПОЛИТИЦИТЕ.ПО УМНИ ИЗБИРАТЕЛИ ОТ ХАСК

divane
divane
28.10.2011 1:10 1:10

Тоя път Кумчо Вълчо няма да го има в приказката 🙂 Вън „СТАНИСЛАВЕ“ В Ъ Н !!!

Back to top button