Избори 2011

Златко Марчев: Ако Иванов остане кмет, запорирам още 6 милиона

Златко Марчев„Призовавам всички наши членове, симпатизанти и приятели да подкрепят на балотажа кандидата на ГЕРБ Иван Панайотов“, заяви лидерът на партия „Българе“ Златко Марчев. Самият той бе кандидат за поста и на първия тур на изборите за него гласуваха над 5 000 души.

Помолен да коментира ширещите се от години слухове в Хасково, че няма поръчка, от която Георги Иванов да не взема определен процент, Марчев отговаря: „Щом се говори, значи е така. Не може цял град да приказва измислици“.

„Ако Иван Панайотов стане кмет, веднага освобождавам милионите, запорирани в банковите сметки на общината. И още нещо. Фирмите, в които участвам, няма да подават исковете за нови запори, които готвим, те за за общо около 6 милиона лева. С кмет като Панайотов човек може да разговаря нормално. Но ако Иванов остане на кметския пост, подаваме исковете за нови запори“, категоричен бе Златко Марчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button