Хасково

33 от областта в конкурс за велосипеди, фотоапарати и бинокли

снимка: Христо Русев, 16 г., Свиленград33 деца и младежи от област Хасково са номинирани за участие в Националния конкурс „Обичам природата и аз участвам“ на МОСВ и Фондация „Д.Бербатов“, съобщават от местната екоинспекция.

По регламент участниците трябваше да предоставят своите есета, рисунки и фотографии по темата в регионалните екоинспекции до 24 октомври. 

Най-голям интерес към конкурса от региона проявиха хасковските деца. Свои творби са изпратили и младежи от Димитровград, Харманли, Свиленград и Ивайловград.

От най-добрите рисунки и фотоси ще бъде организирана и показана изложба в столицата през месец декември, когато ще бъде връчена и наградата на Министерство на околната среда и водите за Най-зелен град.

Десет от най-добрите есета ще бъдат публикувани на сайтовете на Министерство на околната среда и водите и Фондация „Димитър Бербатов“.

Предвидени са награди – 10 велосипеда, 10 фотоапарата и 10 бинокъла.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button