Избори 2011

Иван Панайотов: Хасково не трябва да се управлява от ДПС

Иван ПанайотовВ Хасково има нова ситуация след като Мюмюн Искендер излезе с изявление, че ДПС ще работят „анти ГЕРБ“. Това е очевидна подкрепа за Георги Иванов и два дни преди изборите сме длъжни да съобщим това на гражданите на Хасково, заяви днес кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Панайотов. Той призова всички хасковлии, които смятат, че градът не трябва да се управлява от ДПС, да излязат да гласуват в неделя.

Сега правим извод, че това е била предварителна договорка. Искаме да кажем, че страхът, който се насажда, не трябва да бъде водещ, каза още Панайотов. Той допълни, че ПП ГЕРБ е управляващата партия и зад нея стои държавата, така че хората трябва да са спокойни.

Според кандидата за кмет на ГЕРБ Хасково е изправен пред цивилизационен избор – дали да бъде в Европа или в Ориента. Трябва ли градът да бъде свързван с имена като Ахмед Доган, Алексей Петров и Кънчо Маймуната?!, запита риторично Панайотов.

Ние искаме открито и разкрепостено Хасково и не правим никакви договорки, както на местно, така и на национално ниво, заяви Иван Панайотов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button