Избори 2011

Иван Панайотов: Няма да правя чистки

Иван ПанайотовНяма да предприемам гонения срещу общински служители, опонентите ми разпространяват лъжи, за да всяват страх. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково Иван Панайотов в отговор на въпрос за слуховете, които от дни разпространяват от щаба на досегашния кмет на града Георги Иванов.

„В последните дни преди изборите моите опоненти явно са готови на всичко, за да се задържат в управлението на града и вече разчитат на слухове и сплашване“, коментира Панайотов и изрази увереност, че служителите в общинската администрация са интелигентни хора и инсинуациите няма да им повлияят.

Ден по-рано медиите в Хасково обявиха, че ДПС застава зад кандидатурата на досегашния кмет Георги Иванов. Новината предизвика спешна пресконференция, в която кандидатът на ГЕРБ Иван Панайотов за пореден път призова хасковлии да гласуват с номер 2 в бюлетината, за да не позволят „превземането на града от ДПС“.

Кандидатът на ГЕРБ нарече предстоящия балотаж в Хасково „цивилизационен избор“. В същото време политически сили от целия спектър се обединиха зад кандидатурата на Иван Панайотов срещу дискредитирания модел на управление на Хасково.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button