Хасково

Отново рокада на върха в ОДМВР – Хасково: Чавдар Георгиев е новият директор

В рамките само на два месеца ОДМВР – Хасково има трети директор. На 22 февруари Атанас Ненков беше назначен за съветник на вътрешния министъра и малко по-късно пенсиониран. На негово място временно беше Любомир Николов.

Днес пък заместник главния секретар на МВР Станимир Станев представи новият директор на ОДМВР – Хасково – Чавдар Георгиев. Той е временно преназначен на длъжността със заповед на вътрешния министър. Досега Георгиев оглавяваше сектор „Борба с организираната престъпност“ в Хасково.

Досегашният директор Любомир Николов пък се завърна на старата си позиция – заместник-директор в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“. Главен комисар Станев му връчи днес „почетен знак I степен“ за професионално изпълнение на служебните му задължения.

Полиция
Чавдар Георгиев

Чавдар Георгиев е роден в София през 1975 г. Завършил е Академията на МВР и Югозападния университет „Неофит Рилски“ със специалност „Право“. Започнал е работа в МВР през 2000 г. Заемал е различни длъжности, включително и ръководни в ГДНП и ГДБОП. Владее английски, немски и руски език. Има множество награди. Преподавател е в Академията на МВР и в Националния институт по правосъдие.

Полиция
Любомир Николов (вляво)

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Служител
Служител
13.04.2023 13:45 13:45

Честито на новия директор, успех в борбата срещу престъпността!

Back to top button