Хасково

В секция давали попълнени бюлетини, пак се жалват от купувачи на гласове

ГласуванеЖалба от щаба на БСП, че в секция 81 в читалище „Кадрие Лятифова“ бюлетината за избор на президент се дава попълнена, е постъпила в Общинската избирателна комисия. 

В нея се казва, че в секцията на кръстовището на булевардите „Освобождение“ и „Илинден“ се дават по две бюлетини, като в тази за избор на президент и вицепрезидент изборът с Х вече е направен.

Членовете на Общинската избирателна комисия са направили проверка на място по случая, но не са констатирали нередност и жалбата е оставена без уважение. Тази сутрин в същото читалище бе изгорена бюлетина, която била невалидна.

Сигнал за купуване на гласове е постъпил в щаба на единия от кандидат – кметовете на Хасково. Според свидетели, специални коли с идентифицирани лица обикаляли Хасково, предлагайки пари за вота.

Алармира се и за водена агитация по телефон чрез SMS – съобщения с текст, призоваващ да се гласува с определен номер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button