Хасково

Към 17 часа 44.90% гласуваха за кмет в община Хасково

Избори 2011В сравнение с първия тур днес в община Хасково избирателната активност към 17 ч бележи ръст 2%, съобщи председателят на ОИК Веселина Тенчева. За президент са гласували 40,27 на сто от избирателите, а за кметове на общината и в селата – 44,90%.

Подадени са две жалби. На избирател в хасковска секция са дадени две слепени бюлетини, а жена от Козлец липсвала в списъка, тъй като до вчера е придружавала детето си в болницата и била вписана в болничната секция. И двата проблема са решени, хората са упражнили правото си на глас.

Председателят на ОИК апелира секционните комисии да допускат застъпници и представители на партии в изборното помещение по време на броене на бюлетините, защото в противен случай се създава напрежение.

7 преписки по анонимни сигнали на тел. 112 са образувани днес, съобщи окръжният прокурор Антон Попов. Повечето от тях са за присъствие на необичайни хора в секциите. Всички сигнали са неоснователни и не са образувани досъдебни производства по тях, уточни Попов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button