Хасково

ВиК – Хасково търси аварийни скоби и техника под наем

ВиК – Хасково търси доставчик на 252 аварийни скоби от различен вид.

Те са необходими на дружеството за отстраняването на аварии по водопроводите за студена питейна вода с налягане до 16 атмосфери.

Доставките ще се извършват периодично по предварителни заявки от водното дружество. Гаранционният срок трябва да е поне 48 месеца.

Прогнозната стойност на поръчката е 400 000 лв. без ДДС, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 3 май.

С друга обществена поръчка се търси техника под наем за 600 000 лв. Едната обособена позиция е за транспортна техника с голяма товароносимост и на тежка и специализирана строителна техника. Другата е за машини за направата на хоризонтален сондаж. Офертите ще бъдат отворени на 10 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоян
Стоян
17.04.2023 7:59 7:59

1587лв без ддс за брой. По 800евро скобата. Айде бе! Сериозно? Я сега някой да иде до произволна железария и да види колко струва броя. Наглост, безочие, кражби, брутално завишени цени, а народа нехае. Към тия скоби да не върви и подмяна на водопровода по бул. Илинден?

Last edited 1 year ago by Стоян
Светла Мишева
Светла Мишева
17.04.2023 13:53 13:53

Управител е Желязков ,иска къща на морето и Ферари

Back to top button