Хасково

Двама мъже се издирват след катастрофа в Хасково

Автомобил е катастрофирал на 14 април в Хасково, като водачът и трима пътници са напуснали местопроизшествието, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал малко след полунощ на кръстовището между булевард „Васил Левски“ и улица „Македония“, където лек автомобил Шкода се е ударил в мантинела и метален стълб. По-късно са установени двама от мъжете на 29 и 30 г., които са с наранявания. Издирват се 32-годишният водач и 27-годишен пътник.

Водачка и синът й са без опасност за живота след пътен инцидент на 15 април между селата Лозен и Малко градище. Жената е шофирала Форд и при изпреварване на неизвестен автомобил е излязла от пътя. По нейните думи другата кола рязко завила наляво и тя за да избегне удара е катастрофирала. Другият автомобил продължил пътя си.

32-годишната водачка и 7-годишният й син са с наранявания, прегледани са и са освободени за домашно лечение. Полицаите са издирили другата кола, шофирана от 65-годишна жена от Любимец, на която е съставен акт.

37-годишен от кърджалийското село Старейшино на 16 април в Любимец е шофирал Фолксваген и на кръстовище е ударил две коли, като водачът на единия е с леки наранявания.

Водач на Опел е с контузия след катастрофа в Хасково вчера. В 16 часа на булевард „България“ 47-годишният се е движил в посока квартал „Бадема“. По същия маршрут е пътувал и 30-годишен с Порше. Опел-ът е спрял на пешеходна пътека и е ударен от Порше-то. Водачът на Опела е без опасност за живота.

Петима пияни и един дрогиран шофьор са заловени през почивните дни в Хасковска област. Спрян е и неправоспособен с нерегистриран мотопед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button