Регион

Новият кмет на Димитровград: Ще работя с всички в местния парламент

Иво Димов и Катя ЧалъковаЩе работя с всички общински съветници в името на хората на Димитровград. Това заяви на първата си пресконференция след избирането си новият кмет на общината Иво Димов. Той заяви, че ще разчита на разум и отговорност от страна на съветниците и че се надява в общинския съвет да няма врагове, а хора, които да мислят за бъдещето на Димитровград.

Водихме почтена кампания и така ще продължим да работим занапред, каза Димов и посочи като приоритети в кметуването си модернизирането на икономиката, развитието на инфраструктурата и разкриването на работни места.

Иво Димов и Катя ЧалъковаИво Димов обяви, че ще работи с всички кметове на кметства в община Димитровград и ги призова да се стягат, защото ги чака работа. Новият кмет посочи още, че димитровградският пазар ще продължи да се развива, но ще остане на същото място и няма да бъде разпродаван.

Досега Иво Димов бе народен представител от ГЕРБ. На неговото място в парламента ще влезе следващата в листата – Катя Чалъкова, която преди две години го смени като председател на общинския съвет в Димитровград. Ще бъда отговорна и надявам се полезна с познанията си в сферата на образованието, заяви Чалъкова днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button