Любопитно

Хасковски талант се класира за финала на E-Fest Трансформацията

Давид Димитров от детска вокална група „Орфейче“ към Младежкия център – Хасково се класира за финалния етап на Сезон 5 на E-Fest Трансформацията.

Онлайн кастингът се проведе в две категории – певци (народно и поп пеене) и автори на музика. Хасковският талант участва в две категории: изпълнител до 9 години и авторска музика. Класиран е за финалния етап, който ще бъде във Варна през август и в двете категории. Наградният фонд е 10 000 лв.

Във втората категория за авторска музика Давид представи песента на хасковския тандем Наско Христов и Ваня Кузева – „Моят град“. Тя е специално написана за Хасково.

КонкурсВ онлайн кастинга взеха участие над 500 изпълнители и творци в няколко възрастови категории.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Краси
Краси
21.04.2023 1:25 1:25

Това дете го знам може да пее страхотно видях го един ден как запя и бабите до блока се разплакаха това бе нещо страхотно такова нещо не бях виждал не бях чувал толкова големи жени а се разплакаха на народна песен. Браво малкия подкрепям те.

Back to top button