Хасково

29 нови свободни работни места в Хасковска област

29 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят четирима монтажници на дограма, чистач, двама готвачи, двама сервитьори, двама бармани, бояджия на метални изделия, общ работник в промишлеността, заварчик, електротехник за поддръжка на улично осветление, ръководител на транспорта, двама монтажници на мебели.

В Димитровград имат нужда от гладач, организатор за съблюдаване на здравословните и безопасни условия на труд, специалист по контрол на качеството на 1 300 лв. заплата, двама работници по поддръжката, двама общи работници.

В Стамболово вакантните места са за двама общи работници, младши специалист за административно обслужване на граждани и личен асистент.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тодор
Тодор
23.04.2023 22:44 22:44

Тотев е пенсионер а работи в ВиК как така

Back to top button