Спорт

„Любимец“ пак №1 на междуобластното по волейбол

КласиранеВолейболен клуб „Любимец“ за пореден път стана победител в групите на Междуобластното първенство за девойки младша възраст. То се проведе в началото на седмицата в Сливен. В състезанието взеха участие и отборите на Чирпан, Казанлък, Ямбол, Бургас, Кърджали и Средец. 

Според тегления жребий волейболистките на „Любимец“ се паднаха срещу тимовете на Чирпан, Казанлък и Средец. Сериозната и професионална игра на момичетата им донесе три категорични победи с 3:0 над противничките, първо място на Междуобластното първенство, както и в класирането в региона. 

Девойките от „Любимец“ станаха шампионки и на пролетния турнир от Регионалното първенство, който се проведе в Казанлък.

Треньорът на ВК „Любимец“  Трифон Трифонов е изключително доволен от играта на своите възпитанички. При завръщането си той сподели, че с всеки изминал мач играта на момичетата става все по-добра и е убеден, че и за в бъдеще те ще прославят името на клуба и родния си град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.11.2011 19:19 19:19

Браво, момичета, гордеем се с вас!!!

Back to top button